Bedre mad - Bedre fest

Cookies & persondata

 

 << Tilbage

 


Cookies

FOODsteps.dk anvender cookies til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten på sitet. Når du benytter sitet, samtykker du til vores anvendelse af cookies.

Ejer og kontaktoplysninger af hjemmesiden: www.foodsteps.dk: Line Faber Jürgensen, Rådhusgade 16, 2. 8300 Odder
E-mail: info@foodsteps.dk  Telefon: +45 2635 1010

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som lagres på din PC eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt i anonymiseret form at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på sitet, og den sikrer ligeledes ofte en optimal funktionalitet. Mange funktioner kan ikke vises uden anvendelsen af cookies. Cookies anvendes i dag af størstedelen af alle sites på Internettet.

 

Hvad anvender vi cookies til?

Vi anvender cookies til at registrere, hvilke handlinger brugerne foretager på vores site, hvilke sider de læser, og hvilken teknologi de anvender. Det gør det muligt for os at optimere brugervenligheden og funktionaliteten på sitet.

Vi anvender ikke vores cookies til at foretage en identifikation af dig som bruger, idet oplysningerne indsamles i anonymiseret form. Vi udleverer ikke oplysningerne til tredjemand.

 

Vi anvender følgende typer cookies:

Google Analytics & AddThis


Google Analytics holder øje med brugerens adfærd. Herunder er listet de forskellige cookies som Google Analytics anvender:

•utma, som registrerer antallet af besøg, du foretager på sitet (gemmes på din PC i 2 år).
•utmb og utmc, som udregner, hvor lang tid du bruger på FOODsteps.dk i hver session (utmb gemmes på din PC i 30 minutter, mens utmc slettes fra din computer, når du forlader vores site).
•utmz, som registrerer, hvilken søgemaskine du kommer fra, og hvilke søgekriterier du har brugt (gemmes på din PC i 6 måneder).


 AddThis anvender:
•_atuvc, bruges af vores "Del med en ven" Share funktion.

 

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som brugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en online bestilling til at virke.

Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem One.com & CMS platform. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du f.eks. har besøgt os før.

 

Hvor længe gemmes en cookie på min pc?

Det afhænger af den enkelte cookie, hvor længe den gemmes på din pc. Se varigheden i listen over cookies ovenfor. Hver gang du besøger FOODsteps.dk, vil perioden dog blive forlænget, som beskrevet ovenfor.

 

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (gælder alle browsere)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med styresystemet Android
Telefoner med Windows 7 + 8


Hvorfor informerer vi om cookies?

Vi informerer om vores cookie-politik i overensstemmelse med "Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr".

Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider anvender cookies (eller lignende teknologi) hos brugeren.

 

Dine persondata
Når du besøger FOODsteps.dk kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services, samt bestilling af mad og ydelser. Personoplysninger bruges først og fremmest til at levere den service personen har bedt om, herunder levering af tilmeldte arrangementer, nyhedsbreve, ydelser og lignende. FOODsteps.dk opbevarer personoplysninger på computere med begrænset adgang. FOODsteps.dk indsamler ikke personoplysninger uden at personen selv har givet sådanne oplysninger f.eks. i forbindelse med tilmelding til et arrangement, køb af en vare eller ydelse, deltagelse i en undersøgelse, anmodning om modtagelse af tilbud eller lignende. Disse oplysninger vil FOODsteps.dk aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. FOODsteps.dk´s sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at personoplysninger håndteres forsvarligt. FOODsteps.dk kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall. Brugeren afgiver således sine personlige oplysninger på eget ansvar. Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til udlejer/ udbyder / formidlers betalingsudbyder. De af dig indtastede oplysninger vil blive opbevaret hos FOODsteps.dk til brug for behandling af den konkrete booking/bestilling, samt udarbejdelse af statistik m.v. Herudover vil de af dig indtastede oplysninger blive videregivet til den udbyder/udlejer du har booket hos til brug for etablering og opfyldelse af aftalen. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Såfremt brugeren ønsker at kontakte FOODsteps.dk vedrørende brug af personoplysninger kan FOODsteps.dk kontaktes via e-mail på adressen: kontakt@foodsteps.dk


FOODsteps.dk har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse. Det kan hænde, at vi registrerer din adfærd på FOODsteps.dk´s sider for, at sikre dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Som besøgende på FOODsteps.dk er det muligt, at FOODsteps.dk indhenter ikke identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse o.l.

 
 
Andre udbydere
I FOODsteps.dk ser du et bredt udvalg af tilbud til festen. Disse tilbud vises som en service til vores gæster, så det er muligt at finde det nødvendige udbud for en specifik fest. Alle tilbud kan naturligvis bookes Online. Din booking via FOODsteps.dk videresendes direkte til udbyderen/udlejeren, med hvem lejeaftalen indgås. Al videre kommunikation og ekspedition foregår mellem gæst/kunde/lejer og udbyder/udlejer, dette gælder også ændring, reklamationer eller annullering af booking/bestilling af andre udbud, end vores specifikke tilbud, foretaget via FOODsteps.dk. FOODsteps.dk fraskriver sig et hvert ansvar overfor andre udbud, end vores specifikke. I de tilfælde FOODsteps.dk er udbyder, fremgår det tydeligt af det enkelte udbud.


Ansvar
Al anvendelse af FOODsteps.dk, herunder downloads og data fra FOODsteps.dk sker på egen risiko.

 

Yderligere spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte os på +45 2635 1010, hvis du har yderligere spørgsmål til cookies på www.foodsteps.dk


FOODsteps
119521